Gå direkt till innehåll
fonsterkollen.se
fonsterkollen.se

Nyhet -

Elitfönster lanserar Fönsterkollen

Väder, buller och inbrottsrisk är faktorer som påverkar val av fönster. Genom att gå in på fönsterkollen.se kan konsumenter som står inför ett fönsterbyte lätt se vad de behöver tänka på och vilka fönster som passar deras fastighet bäst.

Nu är värmen snart här. Ledighet och fördelaktigt väder bidrar till att många svenskar väljer att renovera sin fastighet. Men vad bör man tänka på om man ska byta fönster? Elitfönster lanserar nu en ny tjänst; fönsterkollen.se. Genom att skriva in sin hemadress, presenteras fakta för platsen såsom väder, buller, inbrottsrisken i närområdet samt arkitekturstil på fastigheten.

– Många konsumenter upplever att det är svårt att veta vilka parametrar som spelar roll i valet av fönster. Det innebär att de köper fönster som inte överensstämmer med deras faktiska behov. Med fönsterkollen.se vill vi göra det enklare för människor att välja rätt fönster, säger Mariette Lindsjö, Marketing & Innovation Director Inwido Sverige

Andas ut med Fönsterkollen

Idag störs hela 2 miljoner svenskar av buller, vilket påverkar hälsan negativt. Buller kan ge bestående skador på hörsel, men även göra oss tröttare och mer stressade. Även rädslan för att drabbas av inbrott är en pulshöjare.

Fönsterkollen tar hänsyn till detta och kan föreslå fönster med certifierad inbrottssäkerhet eller ljudreducerande konstruktion, om ett sådant behov finns.

Fönsterkollen.se

Genom fönsterkollen.se kan alla som ska byta fönster se vilka fönster som passar deras behov bäst. Tjänsten tar användaren genom fyra steg; ”väder och vind”, ”säkerhet”, ”bullerstörningar” och ”stil”. Resultatet leder fram till en summering och ett diskussionsunderlag att ta med till sin återförsäljare vid köpet.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Anna Maria Lingmerth

Anna Maria Lingmerth

Presskontakt Marknadschef 073-960 89 07

Om Elitfönster

Elitfönster är Sveriges ledande fönstertillverkare, med 100 år av småländsk hantverkstradition och verksamhet över hela landet. Bolaget, som har ca 950 anställda, ingår i Inwido-koncernen och hade 2022 en omsättning på 2,3 miljarder kronor. Elitfönster står för enkelhet, hållbarhet och kvalitet – på småländska.

Elitfönster
Brogårdsgatan 1
57438 Vetlanda
Sverige