Gå direkt till innehåll
Elitfönster får utmärkelsen som ett Great Place To Work 2023.
Elitfönster får utmärkelsen som ett Great Place To Work 2023.

Pressmeddelande -

Elitfönster får utmärkelsen som ett Great Place To Work™

Den småländska fönstertillverkaren Elitfönster har blivit certifierade enligt Great Place To Work. Företagets resultat ligger stadigt på en hög nivå vilket förklarar den prestigefyllda utmärkelsen som delas ut till arbetsplatser vars resultat från medarbetarundersökningen ligger över en viss nivå.

Great Place to Work® är den globala ledaren inom arbetsplatskultur och hjälper organisationer att möjliggöra för ledarskapsbeteenden som ger ökad lönsamhet, engagerade medarbetare och fler innovationer.

– En Great Place to Work-Certifiering är inget som kommer av sig själv – det kräver kontinuerligt engagemang för medarbetarens arbetsplatskultur och deras upplevelse av den, säger Jeanette Bergvall, vd för Great Place to Work.

  Elitfönster AB lever upp till de högt satta krav för vad som utmärker en god arbetsplats och har efter en grundlig utvärdering tilldelats certifieringen Great Place to Work.

  Certifieringen är det enda officiella erkännandet som helt grundas på medarbetarnas faktiska upplevelser av arbetsplatsen. Att bli certifierad innebär att Elitfönster är en av de bästa organisationerna i landet, fortsätter Jeanette Bergvall, vd för Great Place to Work.

  Vad som gör Elitfönster till A Great Place to Work

  Omdömen som "Här kan jag vara mig själv" och "Medarbetare ges mycket ansvar" tillhör de mest positiva i Elitfönsters medarbetarundersökning. "Medarbetare uppmuntras till att ha balans mellan arbete och fritid" samt "Ledare/chefer informerar mig om viktiga frågor och förändringar" är de omdömen som står för den mest positiva förändringen.'

  – Resultatet visar att vi är på helt rätt väg. Nu ska vi fortsätta göra det som vi gör bra och utveckla oss inom de områdena som vi ser är viktiga för medarbetarna i undersökningen, säger Victoria Ersson, HR chef på Elitfönster.

  Om Great Place to Work

  Med stöd från 30 års data är Great Place To Work® världsledaren inom arbetsplatskultur. Genom sin For All™-modell och Trust Index™-undersökning ges organisationer erkännande och verktyg för att skapa en genomgående positiv medarbetarupplevelse.

  Great Place To Works uppdrag är att hjälpa varje plats att bli en bra arbetsplats för alla medarbetare i syfte att bygga kulturer som driver affärer samt förbättrar liv och samhälle. Genom deras globalt erkända och eftertraktade Great Place To Work-certifiering och de konkurrenskraftiga listorna över världens bästa arbetsplatser, kan Great Place To Work-certifierade arbetsgivare attrahera och behålla talanger, jämföra sin företagskultur och öka sina intäkter.

  Great Place To Works plattform gör det möjligt för ledare att fånga, analysera och förstå varje medarbetares upplevelse och jämföra resultaten med data som samlats in från över 100 miljoner anställda i 150 länder.

    Relaterade länkar

    Ämnen

    Kategorier

    Regioner


    Elitfönster är Sveriges ledande fönstertillverkare, med nästan 100 år av småländsk hantverkstradition och verksamhet över hela landet. Bolaget, som har ca 1000 anställda, ingår i Inwido-koncernen och hade 2021 en omsättning på 2 miljarder kronor. Elitfönster står för enkelhet, hållbarhet och kvalitet – på småländska.

    Kontakter

    Anna Maria Lingmerth

    Anna Maria Lingmerth

    Presskontakt Marknadschef 073-960 89 07

    Om Elitfönster

    Elitfönster är Sveriges ledande fönstertillverkare, med 100 år av småländsk hantverkstradition och verksamhet över hela landet. Bolaget, som har ca 950 anställda, ingår i Inwido-koncernen och hade 2022 en omsättning på 2,3 miljarder kronor. Elitfönster står för enkelhet, hållbarhet och kvalitet – på småländska.

    Elitfönster
    Brogårdsgatan 1
    57438 Vetlanda
    Sverige