Gå direkt till innehåll
Jonas Hernborg, VD Elitfönster och Maria Millqvist Englundh, grundare och ägare av SpoilConcept.
Jonas Hernborg, VD Elitfönster och Maria Millqvist Englundh, grundare och ägare av SpoilConcept.

Pressmeddelande -

Elitfönster och SpoilConcept inleder samarbete

Elitfönster, en av nordens ledande fönstertillverkare, har inlett ett långsiktigt PR- och kommunikationsarbete med SpoilConcept. I uppdraget ligger bland annat att stärka Elitfönsters position och att öka varumärkeskännedomen.

Småländska Elitfönster har en lång tradition av att tillverka fönster med erkänt hög kvalitet och estetisk excellens. Nu tar man hjälp av SpoilConcept för att spetsa till kommunikationen och ta varumärket in i framtiden med fokus på innovation och hållbarhet.

Elitfönster är ett väletablerat varumärke som alltid borgat för trygghet och kvalitet. Nu vill vi stärka vår position och är väldigt glada över samarbetet med SpoilConcept. Vi känner oss trygga i att låta dem leda vår kommunikation framåt och exempelvis öka kännedomen om den kontinuerliga produktutveckling som pågår och företagets extensiva hållbarhetsarbete, säger Jonas Hernborg, VD Elitfönster.

Vi är oerhört stolta över det långsiktiga PR- och kommunikationssamarbete vi inlett med Elitfönster. Att få den ärofyllda uppgiften att vårda ett varumärke av den digniteten och forma kommunikationen för att bäst möta framtidens marknad är en dröm för alla PR- och kommunikationsbyråer, säger Maria Millqvist Englundh, grundare och ägare av SpoilConcept.

Elitfönster är med sitt breda sortiment Sveriges ledande fönstertillverkare med snart 100-åriga småländska traditioner. Elitfönster, som ingår i börsnoterade Inwido-koncernen, omsatte cirka 1,9 miljarder kronor under 2018. Företaget har cirka 1 000 anställda och finns representerat över hela Sverige.

SpoilConcept, bildades 2005 och är en PR- och kommunikationsbyrå som under åren arbetat med flertalet kunder inom arkitektur, design, inredning och konst. Bland kunderna återfinns bland andra Kasthall, Orrefors Kosta Boda, Electrolux, Bolon, Volvo Cars, Arkitektur- och designcentrum, Konstfack, Nationalmuseum och Fotografiska för att nämna några.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Elitfönster AB är med sitt breda sortiment Sveriges ledande fönstertillverkare med snart 100-åriga småländska traditioner. Elitfönster, som ingår i börsnoterade Inwido-koncernen, omsatte cirka 1,9 miljarder kronor under 2017. Företaget har cirka 1 000 anställda och finns representerat över hela Sverige. 

Kontakter

Anna Maria Lingmerth

Anna Maria Lingmerth

Presskontakt Marknadschef 073-960 89 07

Om Elitfönster

Elitfönster är Sveriges ledande fönstertillverkare, med 100 år av småländsk hantverkstradition och verksamhet över hela landet. Bolaget, som har ca 950 anställda, ingår i Inwido-koncernen och hade 2022 en omsättning på 2,3 miljarder kronor. Elitfönster står för enkelhet, hållbarhet och kvalitet – på småländska.

Elitfönster
Brogårdsgatan 1
57438 Vetlanda
Sverige