Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Elitfönster På Plats – ett enklare och tryggare sätt att köpa fönster och dörrar

Hemmafönster blir nu Elitfönster På Plats, ett nytt servicekoncept som gör det ännu enklare och tryggare för konsumenten att köpa fönster och dörrar. Elitfönster är Sveriges ledande fönstervarumärke och det nya konceptet, med ledorden ”mätt, monterat, garanterat” innebär att snickare alltid ingår vid köpet.

- Som marknadsledare är det viktigt att hela tiden ligga i framkant, både vad gäller produkt- och konceptutveckling, säger Henrik Hjalmarsson, VD för Inwido Sverige-Norge, där Elitfönster ingår. Vi vet att många söker produkter och tjänster som kan förbättra och förenkla livet hemma och att köpa fönster och dörrar är ett stort beslut, där man behöver råd och stöd, från planering till ett säkert montage.

- Nya fönster och dörrar ger oftast förbättrad livskvalitet, men kan vara en svår och komplex process. Elitfönster På Plats tar våra produkter närmare konsumenten och gör det ännu enklare och tryggare att handla fönster och dörrar.

Elitfönster På Plats erbjuds genom agenter, direkt på Elitfönsters hemsida samt genom återförsäljare. I konceptet ingår alltid snickare, som mäter och kontrollerar samtliga delar innan ordern läggs, samt därefter utför montaget av de produkter som valts.

Elitfönster På Plats lanseras den 1 oktober och erbjuder fönster och dörrar från Elitfönster, tillbehör såsom persienner och myggnät samt uppkopplade handtag för det smarta hemmet.

För mer information kontakta gärna: Mariette Lindsjö Marketing & Innovation Director Inwido Sverige-Norge, tel +46 (0)70-00 20 114, mariette.lindsjo@inwido.se

Ämnen

Kategorier


Inwido Sverige är en del av Inwidokoncernen, som är Europas största leverantör av fönster och en av de ledande leverantörerna av dörrar. Inwido Sverige marknadsför starka varumärken som bland annat Elitfönster, Hajom, SnickarPer, Diplomat, Outline och ERA fönster. Affärsområdet Inwido Sverige-Norge omsatte cirka 2,3 miljarder kronor under 2017. Antalet anställda i Sverige uppgår till cirka 1 100 anställda och huvudkontoret ligger i Vetlanda. Produktionen sker vid åtta fabriker vid fem orter; Lenhovda, Vetlanda, Bankeryd, Hånger och Hajom.

Kontakter

Anna Maria Lingmerth

Anna Maria Lingmerth

Presskontakt Marknadschef 073-960 89 07

Om Elitfönster

Elitfönster är Sveriges ledande fönstertillverkare, med 100 år av småländsk hantverkstradition och verksamhet över hela landet. Bolaget, som har ca 950 anställda, ingår i Inwido-koncernen och hade 2022 en omsättning på 2,3 miljarder kronor. Elitfönster står för enkelhet, hållbarhet och kvalitet – på småländska.

Elitfönster
Brogårdsgatan 1
57438 Vetlanda
Sverige