Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Inwido Pro – appen som förbättrar och förenklar fönster- och dörraffären

Inwido Pro är ett helt nytt digitalt verktyg som förbättrar fönster- och dörraffären för Sveriges snickare. Inwido Pro är en applikation till iPad som gör det enklare att sätta ihop och räkna fram offerter. Applikationen finns redan nu att ladda ner från App Store.

Med Inwido Pro kan den professionella snickaren snabbt och smidigt skapa ett projekt för kunden och föreslå de för projektet mest relevanta fönsterna eller dörrarna. Alla val som görs visas på ett tydligt, visuellt sätt i appen, vilket gör det enklare för kunden att ta snabba och korrekta beslut.

Appen har tagits fram av Inwido och innehåller produkter från Elitfönsters breda och högkvalitativa sortiment.

- Som marknadsledare är det viktigt att hela tiden ligga i framkant, både vad gäller produkt- och konceptutveckling, säger Henrik Hjalmarsson, VD för Inwido Sverige-Norge. Inwido Pro underlättar för snickaren att sätta ihop kundprojekt och med appen kan snickaren vara säker på att den offert som räknas fram är helt korrekt.

Inwido Pro är direkt kopplad till Elitfönsters återförsäljares digitala verktyg från Inwidos extranät, det vill säga ”Kundwebben”, och skapar därmed en digital och transparent affärsprocess.

För mer information kontakta gärna: Mariette Lindsjö Marketing & Innovation Director Inwido Sverige-Norge, tel +46 (0)70-00 20 114, mariette.lindsjo@inwido.se

Ämnen

Taggar


Inwido Sverige är en del av Inwidokoncernen, som är Europas största leverantör av fönster och en av de ledande leverantörerna av dörrar. Inwido Sverige marknadsför starka varumärken som bland annat Elitfönster, Hajom, SnickarPer, Diplomat, Outline och ERA fönster. Affärsområdet Inwido Sverige-Norge omsatte cirka 2,3 miljarder kronor under 2017. Antalet anställda i Sverige uppgår till cirka 1 100 anställda och huvudkontoret ligger i Vetlanda. Produktionen sker vid åtta fabriker vid fem orter; Lenhovda, Vetlanda, Bankeryd, Hånger och Hajom.

Presskontakt

Thomas Hagström

Thomas Hagström

Presskontakt Marknadschef Sverige 076-141 48 44
Elitfönster AB's växel

Elitfönster AB's växel

Presskontakt Måndag- fredag 07.30.16-30 (lunch 12-13) Tel: 010 - 451 40 00

Relaterat material