Gå direkt till innehåll
Inwido Sverige investerar i höjd kvalitet  och säkerhet genom ISO-certifiering

Pressmeddelande -

Inwido Sverige investerar i höjd kvalitet och säkerhet genom ISO-certifiering

Inwido Sverige är nu certifierat enligt ISO 9001:2015 samt har uppgraderat sitt miljö- certifikat till ISO 14001:2015. Certifieringarna är en del i Inwido Sveriges fortsatta utveckling och målet var att skapa ett gemensamt verksamhetssystem som bidrar till ökad kundnöjdhet och lönsamhet, genom en höjd kvalitet och säkerhet i alla processer.

Många medarbetare har varit involverade i den processkartläggning och det omfattande förbättringsarbete som har genomförts, för att slutligen bli certifierade enligt ISO 9001:2015. Inwido Sveriges verksamhet finns på flera orter i Sverige och därför är det viktigt att skapa gemensamma arbetssätt inom hela bolaget, för att bland annat förbättra övergripande planering, styrning och utvärdering av processerna.

- Anledningen till att vi certifierar oss enligt 9001:2015 och 14001:2015 är att vi vill se över och förbättra våra processer i alla led, för att i slutändan öka kundnöjdheten genom vårt bemötande och de produkter som vi erbjuder. På grund av vårt processarbete, som sträcker sig över alla divisioner inom Inwido Sverige, kommer vi närmare målet att höja kvalitetsmålen i vår verksamhet och öka lönsamheten, säger Mikael Carleson, VD för Inwido Sverige.

Inwido Sverige AB, Inwido Försäljnings AB, Inwido Produktion AB, Hemmafönster AB, Hajom skjutdörrar AB, SnickarPer AB och Era Fönster AB ingår i certifieringen som nu har genomförts.

För mer information, vänligen kontakta:

Mikael Carleson, VD, Inwido Sverige

+46 (0)72 222 33 31

mikael.carleson@inwido.se

Ämnen

Taggar


Inwido Sverige är en del av Inwidokoncernen, som är Europas största leverantör av fönster och en av de ledande leverantörerna av dörrar. Inwido Sverige marknadsför starka varumärken som bland annat Elitfönster, Hajom, SnickarPer, Hemmafönster, Diplomat, Outline och ERA fönster. Inwido Sverige omsatte cirka 2,2 miljarder kronor under 2015 och har cirka 1 100 anställda. Huvudkontoret ligger i Vetlanda och produktionen sker vid åtta fabriker vid fem orter; Lenhovda, Vetlanda, Hånger, Hajom och Väröbacka. För mer information se www.inwido.se

Presskontakt

Thomas Hagström

Thomas Hagström

Presskontakt Marknadschef Sverige 076-141 48 44
Elitfönster AB's växel

Elitfönster AB's växel

Presskontakt Måndag- fredag 07.30.16-30 (lunch 12-13) Tel: 010 - 451 40 00