Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Inwido Sverige segrade i Maintenance Champions League vid Underhållsmässan i Göteborg

Inwido Sverige vann den prestigefyllda tävlingen Maintenance Champions League vid Underhållsmässan i Göteborg. Laget bestod av Ola Hagman och Magnus Wahlström, båda anställda vid Inwido Sveriges produktionsanläggningar i Vetlanda.

- Det är otroligt roligt och mycket skickligt gjort av Ola och Magnus, säger Joakim Andersson produktionschef vid Inwido Sverige. Vi är mycket stolta, inte minst då vi besegrade flera större bolag på väg mot segern. Det visar att vi ligger i framkanten och har spetskompetens inom området, Ola Hagman blev certifierad enligt EFNMS under 2017.

Maintenance Champions League är en tävling i underhållskunskap som pågår under tre dagar. Lagen består av två personer från varje företag och vid varje match ska deltagarna svara på 15 frågor. Frågorna är baserade på den europeiska kravspecifikationen för underhållstekniker, EFNMS. European Federation of National Maintenance Societies, en paraplyorganisation för riksorganisationer inom underhåll i Europa.

Det vinnande laget erhåller ett vandringspris och får även möjlighet att fritt delta på en valfri konferens anordnad av Svenskt Underhåll.

För mer information vänligen kontakta:

Joakim Andersson, produktionschef Inwido Sverige, tel +46 (0)70-664 66 53

joakim.andersson@inwido.se

Mariette Lindsjö, Marketing & Innovation Director Inwido Sverige, tel +46 (0)70-00 20 114

mariette.lindsjo@inwido.se

Ämnen

Taggar


Inwido Sverige är en del av Inwidokoncernen, som är Europas största leverantör av fönster och en av de ledande leverantörerna av dörrar. Inwido Sverige marknadsför starka varumärken som bland annat Elitfönster, Hajom, SnickarPer, Hemmafönster, Diplomat, Outline och ERA fönster. Inwido Sverige omsatte cirka 2,1 miljarder kronor under 2016 och har cirka 1 100 anställda. Huvudkontoret ligger i Vetlanda och produktionen sker vid åtta fabriker vid fem orter; Lenhovda, Vetlanda, Bankeryd, Hånger och Hajom. För mer information se www.inwido.se

Presskontakt

Thomas Hagström

Thomas Hagström

Presskontakt Marknadschef Sverige 076-141 48 44
Elitfönster AB's växel

Elitfönster AB's växel

Presskontakt Måndag- fredag 07.30.16-30 (lunch 12-13) Tel: 010 - 451 40 00