Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Inwido Sverige segrade i Maintenance Champions League vid Underhållsmässan i Göteborg

Inwido Sverige vann den prestigefyllda tävlingen Maintenance Champions League vid Underhållsmässan i Göteborg. Laget bestod av Ola Hagman och Magnus Wahlström, båda anställda vid Inwido Sveriges produktionsanläggningar i Vetlanda.

- Det är otroligt roligt och mycket skickligt gjort av Ola och Magnus, säger Joakim Andersson produktionschef vid Inwido Sverige. Vi är mycket stolta, inte minst då vi besegrade flera större bolag på väg mot segern. Det visar att vi ligger i framkanten och har spetskompetens inom området, Ola Hagman blev certifierad enligt EFNMS under 2017.

Maintenance Champions League är en tävling i underhållskunskap som pågår under tre dagar. Lagen består av två personer från varje företag och vid varje match ska deltagarna svara på 15 frågor. Frågorna är baserade på den europeiska kravspecifikationen för underhållstekniker, EFNMS. European Federation of National Maintenance Societies, en paraplyorganisation för riksorganisationer inom underhåll i Europa.

Det vinnande laget erhåller ett vandringspris och får även möjlighet att fritt delta på en valfri konferens anordnad av Svenskt Underhåll.

För mer information vänligen kontakta:

Joakim Andersson, produktionschef Inwido Sverige, tel +46 (0)70-664 66 53

joakim.andersson@inwido.se

Mariette Lindsjö, Marketing & Innovation Director Inwido Sverige, tel +46 (0)70-00 20 114

mariette.lindsjo@inwido.se

Ämnen

Kategorier


Inwido Sverige är en del av Inwidokoncernen, som är Europas största leverantör av fönster och en av de ledande leverantörerna av dörrar. Inwido Sverige marknadsför starka varumärken som bland annat Elitfönster, Hajom, SnickarPer, Hemmafönster, Diplomat, Outline och ERA fönster. Inwido Sverige omsatte cirka 2,1 miljarder kronor under 2016 och har cirka 1 100 anställda. Huvudkontoret ligger i Vetlanda och produktionen sker vid åtta fabriker vid fem orter; Lenhovda, Vetlanda, Bankeryd, Hånger och Hajom. För mer information se www.inwido.se

Kontakter

Anna Maria Lingmerth

Anna Maria Lingmerth

Presskontakt Marknadschef 073-960 89 07

Om Elitfönster

Elitfönster är Sveriges ledande fönstertillverkare, med 100 år av småländsk hantverkstradition och verksamhet över hela landet. Bolaget, som har ca 950 anställda, ingår i Inwido-koncernen och hade 2022 en omsättning på 2,3 miljarder kronor. Elitfönster står för enkelhet, hållbarhet och kvalitet – på småländska.

Elitfönster
Brogårdsgatan 1
57438 Vetlanda
Sverige