Gå direkt till innehåll
Inwidos varumärken Hajom och SnickarPer ställer ut på Stockholm Furniture & Light Fair 2018

Pressmeddelande -

Inwidos varumärken Hajom och SnickarPer ställer ut på Stockholm Furniture & Light Fair 2018

Den 6-10 februari ställer Inwidos varumärken Hajom och SnickarPer ut sina produkter på Stockholm Furniture & Light Fair. Hajoms unika skjutdörrar och fönster, samt SnickarPers formgivna dörrar riktar sig till designorienterade kunder och arkitekter som efterfrågar kvalitet utöver det vanliga.

Stockholm Furniture & Light Fair är etablerad som världens största mötesplats i sitt slag för skandinavisk design. Besökarna på mässan får ta del av över 700 utställare. Mässan är med andra ord en ypperlig plats för designintresserade konsumenter och arkitekter.

- För Hajom och SnickarPer är Stockholm Furniture & Light Fair ett utmärkt sammanhang för oss att visa upp det unika hantverket bakom våra produkter. Besökarna får en möjlighet att uppleva kvalitetskänslan och den design som särskiljer oss, säger Taisto Tervo, Sales Director Multi Brands.

Den 6-10 februari kan du besöka Hajom och SnickarPer på Stockholm Furniture & Light Fair i monter A42:10

För mer information, vänligen kontakta:
Taisto Tervo, Sales Director Multi Brands, Hajom & SnickarPer
+46 (0)70 544 38 08, taisto.tervo@hajom.com

Besök även våra hemsidor: www.hajom.com & www.snickarper.se

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar


Inwido är Europas största leverantör av fönster och en av de ledande dörrleverantörerna. Företaget har verksamhet i Danmark, Finland, Norge, Sverige, Estland, Irland, Litauen, Polen, Storbritannien och Österrike samt exporterar till ett stort antal länder. Koncernen marknadsför ett 20-tal starka, lokala varumärken som bland annat Elitfönster, SnickarPer, Hajom, Hemmafönster, Outline, Tiivi, Pihla, Diplomat och Sokolka. Inwido har ca 4 000 anställda och omsatte under 2016 cirka 5,7 miljarder kronor. Huvudkontoret är placerat i Malmö. För mer information se www.inwido.com

Inwido Sverige är en del av Inwidokoncernen, som är Europas största leverantör av fönster och en av de ledande leverantörerna av dörrar. Inwido Sverige marknadsför starka varumärken som bland annat Elitfönster, Hajom, SnickarPer, Hemmafönster, Diplomat, Outline och ERA fönster. Inwido Sverige omsatte cirka 2,2 miljarder kronor under 2015 och har cirka 1 100 anställda. Huvudkontoret ligger i Vetlanda och produktionen sker vid åtta fabriker vid fem orter; Lenhovda, Vetlanda, Hånger, Hajom och Väröbacka. För mer information se www.inwido.se

Presskontakt

Thomas Hagström

Thomas Hagström

Presskontakt Marknadschef Sverige 076-141 48 44
Elitfönster AB's växel

Elitfönster AB's växel

Presskontakt Måndag- fredag 07.30.16-30 (lunch 12-13) Tel: 010 - 451 40 00