Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Nu startar andra säsongen av Elitfönster League

Idag startar andra säsongen av Elitfönster League, EFL (namnändrat från Inwido League), arenan för lagkänsla, individuell utveckling och långsiktigt lärande. Kunskap är nyckeln till att känna sig trygg i sin yrkesroll, att kunna ge bättre rekommendationer och i slutändan är kunskap vägen till ökad försäljning.

- Under 2017 ställde vi ett antal frågor till våra återförsäljare för att ta reda på vad de tycker är viktigt i samarbetet med oss, säger Micael Broström, Försäljningsdirektör Elitfönster Konsument. Många efterfrågade mer kunskap kring fönster och dörrar, utan att ta för mycket tid i anspråk. Därför startade vi Elitfönster League, som nu arrangeras för andra året i rad.

Idag startar ”försäsongen” i EFL. Vi släpper sex utbildningsfilmer, där tv-snickaren Björn Christiernsson och interna, såväl som externa experter går igenom olika områden inom fönster och dörrar. Filmernas innehåll ligger sedan till grund för tävlingen. På EFL-sajten finns också instuderingsfrågor som kan hjälpa i tävlingen och man kan även ta del av förra säsongens filmer.

Den 30 september startar sedan själva mästerskapet. Under fyra veckor får de som är registrerade i tävlingen chansen att tävla med sina nyvunna kunskaper. Tävlingen är uppdelad i fyra omgångar. Varje vecka släpps en ny omgång, som består av tio frågor som ska besvaras på tid. Det lag som vinner hela tävlingen får en dag med hockeylegendaren Börje Salming, som kommer ut till den vinnande enheten och föreläser samt drar igång grillen och ger sina bästa grilltips.

All information om tävlingen finns på www.elitfonsterleague.se, där man också kan anmäla sitt lag till tävlingen.

För mer information kontakta gärna: Thomas Hagström, Elitfönster AB, +46 721 84 69 90, thomas.hagstroem@elitfonster.se

Ämnen


www.elitfönster.se

Elitfönster AB är med sitt breda sortiment Sveriges ledande fönstertillverkare med snart 100-åriga småländska traditioner. Elitfönster, som ingår i börsnoterade Inwido-koncernen, har cirka 1 000 anställda och finns representerat över hela Sverige.

Kontakter

Anna Maria Lingmerth

Anna Maria Lingmerth

Presskontakt Marknadschef 073-960 89 07

Om Elitfönster

Elitfönster är Sveriges ledande fönstertillverkare, med 100 år av småländsk hantverkstradition och verksamhet över hela landet. Bolaget, som har ca 950 anställda, ingår i Inwido-koncernen och hade 2022 en omsättning på 2,3 miljarder kronor. Elitfönster står för enkelhet, hållbarhet och kvalitet – på småländska.

Elitfönster
Brogårdsgatan 1
57438 Vetlanda
Sverige