Gå direkt till innehåll
Starka och innovativa nyheter från Inwido på Nordbygg

Pressmeddelande -

Starka och innovativa nyheter från Inwido på Nordbygg

Inwido, Sveriges största fönsterleverantör och ledande dörrtillverkare, spänner bågen inför Sveriges viktigaste mässa för bygg- och fastighetsbranschen, Nordbygg. På 210 kvadratmeter monteryta utlovas ny design och teknik för framtidens bostäder.

- Nordbygg är ett event där hela branschen samlas vartannat år. Därför är det självklart för oss som ledande leverantör att vara på plats och visa upp våra varumärken. Här möter vi inte minst våra viktiga återförsäljare för att presentera våra produktinnovationer och andra spännande nyheter som har relevans i våra kunders affär, säger Henrik Hjalmarsson, VD för Inwido Sverige.

På årets mässa är det andra gången som Inwido Sverige har en samlad monter för att representera flera varumärken inom Inwido. De varumärken som ställs ut är Elitfönster, Diplomat, SnickarPer och Hajom.

I år presenterar Inwido starka nyheter från framför allt Elitfönster och Diplomat.

- Nordbygg är även den självklara arenan för oss att föra samtal med våra kunder om hur vi driver marknaden framåt med nya digitala lösningar och innovationer”, säger Henrik Hjalmarsson.

Tid: 10 april kl. 09.00 – 13 april kl. 17.00
Plats: Stockholmsmässan i Älvsjö, monter C14:31


För mer information vänligen kontakta: 

Mariette Lindsjö, Marketing & Innovation Director Inwido Sverige, tel +46 (0)70-00 20 114. mariette.lindsjo@inwido.se

Ämnen

Kategorier


Inwido Sverige är en del av Inwidokoncernen, som är Europas största leverantör av fönster och en av de ledande leverantörerna av dörrar. Inwido Sverige marknadsför starka varumärken som bland annat Elitfönster, Hajom, SnickarPer, Hemmafönster, Diplomat, Outline och ERA fönster. Inwido Sverige omsatte cirka 2,1 miljarder kronor under 2016 och har cirka 1 100 anställda. Huvudkontoret ligger i Vetlanda och produktionen sker vid åtta fabriker vid fem orter; Lenhovda, Vetlanda, Bankeryd, Hånger och Hajom. För mer information se www.inwido.se

Kontakter

Anna Maria Lingmerth

Anna Maria Lingmerth

Presskontakt Marknadschef 073-960 89 07

Om Elitfönster

Elitfönster är Sveriges ledande fönstertillverkare, med 100 år av småländsk hantverkstradition och verksamhet över hela landet. Bolaget, som har ca 950 anställda, ingår i Inwido-koncernen och hade 2022 en omsättning på 2,3 miljarder kronor. Elitfönster står för enkelhet, hållbarhet och kvalitet – på småländska.

Elitfönster
Brogårdsgatan 1
57438 Vetlanda
Sverige