Gå direkt till innehåll
Victoria Ersson ny HR-chef på Elitfönster

Pressmeddelande -

Victoria Ersson ny HR-chef på Elitfönster

Victoria Ersson har rekryterats som ny HR-chef för Elitfönster där hon ska leda den fortsatta utvecklingen av Elitfönsters strategiska och operativa HR-arbete. Hon blir även en del av Elitfönsters ledningsgrupp.

Elitfönster är ett gediget företaget som har ett fantastiskt fint erbjudande på marknaden samt värderingar som jag verkligen står för, säger Victoria.

Victoria har lång erfarenhet av att leda och utveckla HR- och lönefunktioner. Hon har tidigare varit HR-chef för Södras sågverk och DS Smith Sverige. Hon är utbildad civilingenjör i maskinteknik och har även jobbat med Lean samt drivit projekt inom hälsa och säkerhet.

– Victoria kommer att ha ansvar för den fortsatta utvecklingen av Elitfönster som en hållbar arbetsgivare där bland annat lokal kompetensutveckling står i fokus. Vi välkomnar henne varmt till Elitfönsterfamiljen, säger Elitfönsters VD Jonas Hernborg.

Victoria tillträdde sin tjänst den 1a juni.

Ämnen

Kategorier

Regioner


Elitfönster är Sveriges ledande fönstertillverkare, med nästan 100 år av småländsk hantverkstradition och verksamhet över hela landet. Bolaget, som har ca 1000 anställda, ingår i Inwido-koncernen och hade 2021 en omsättning på 2 miljarder kronor. Elitfönster står för enkelhet, hållbarhet och kvalitet – på småländska. 

Kontakter

Anna Maria Lingmerth

Anna Maria Lingmerth

Presskontakt Marknadschef 073-960 89 07

Om Elitfönster

Elitfönster är Sveriges ledande fönstertillverkare, med 100 år av småländsk hantverkstradition och verksamhet över hela landet. Bolaget, som har ca 950 anställda, ingår i Inwido-koncernen och hade 2022 en omsättning på 2,3 miljarder kronor. Elitfönster står för enkelhet, hållbarhet och kvalitet – på småländska.

Elitfönster
Brogårdsgatan 1
57438 Vetlanda
Sverige