Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Vinnarna är utsedda i Elitfönster League

Nu är vinnarna utsedda i Elitfönster League – arenan för lagkänsla, individuell utveckling och långsiktigt lärande. Närmare 100 lag med cirka 200 personer tävlade i fönster- och dörrmästerskapet. Förstaplatsen gick till XL-Bygg i Karlstad som vinner ett skräddarsytt event med hockeylegendaren Börje Salming.

De tävlande lagen tog del av Elitfönsters olika utbildningsfilmer för att sedan svara på frågor i flera omgångar som satte deras fönster- och dörrkunskaper på prov. Omgång efter omgång levererade XL-Bygg i Karlstad snabba svar med höga poäng som slutligen tog dem till en vinst i Elitfönster League. Andraplatsen gick till XL-Bygg i Björka och på tredjeplats kom fjolårsvinnarna Färgbröderna i Malung. 

Se filmen när Elitfönster besöker det vinnande laget XL-Bygg i Karlstad här.

Elitfönster League är till för alla Elitfönsters återförsäljare. Många efterfrågar mer kunskap men utan att det ska behöva ta för mycket tid i anspråk. Därför skapades Elitfönster League, som en kunskapsdelande plattform, där deltagarna på ett roligt och inspirerande sätt kan fördjupa sina fönster- och dörrkunskaper. Elitfönsters ambition som marknadsledande fönstertillverkare är att uppmuntra till kunskapsdelning och att driva kategorins utveckling framåt. Läs mer om Elitfönster League här: https://elitfonsterleague.se/

För mer information kontakta gärna: Thomas Hagström, Produkt- och Marknadschef Elitfönster AB, tel +46 (0)76 141 48 44, thomas.hagstroem@elitfonster.se

Ämnen

Kategorier


www.elitfönster.se

Elitfönster är med sitt breda sortiment Sveriges ledande fönstertillverkare med snart 100-åriga småländska traditioner. Elitfönster, som ingår i börsnoterade Inwido-koncernen, omsatte cirka 1,9 miljarder kronor under 2018. Företaget har cirka 1 000 anställda och finns representerat över hela Sverige.

Kontakter

Anna Maria Lingmerth

Anna Maria Lingmerth

Presskontakt Marknadschef 073-960 89 07

Om Elitfönster

Elitfönster är Sveriges ledande fönstertillverkare, med 100 år av småländsk hantverkstradition och verksamhet över hela landet. Bolaget, som har ca 950 anställda, ingår i Inwido-koncernen och hade 2022 en omsättning på 2,3 miljarder kronor. Elitfönster står för enkelhet, hållbarhet och kvalitet – på småländska.

Elitfönster
Brogårdsgatan 1
57438 Vetlanda
Sverige