Följ Elitfönster

Pressmeddelanden Visa alla 12 träffar

Hemmafönster lanserar webbshop för smarta fönster

Pressmeddelanden   •   Mar 02, 2017 08:30 CET

Hemmafönster introducerade i början av 2017 det smarta fönstret. Nu lanserar företaget en webbshop för smart teknik. Shopen ger den som har fönster från varumärket Hemmafönster, möjligheten att enkelt uppgradera till smart teknik genom att köpa till smarta handtag. Lanseringen är första steget i en långsiktig satsning på smarta hem, där utbudet på sikt kommer att utökas med fler smarta produkter.

Inwido i Vetlanda ger elva nyanlända en unik möjlighet  genom arbetspraktik

Inwido i Vetlanda ger elva nyanlända en unik möjlighet genom arbetspraktik

Pressmeddelanden   •   Feb 14, 2017 08:30 CET

Inwido i Vetlanda hjälper elva nyanlända flyktingar från länder som Syrien, Somalia och Eritrea med arbetspraktik på Inwidos produktionsanläggningar i Vetlanda. Genom samarbete med Arbetsförmedlingen i Vetlanda har nyanlända personer fått möjligheten till arbetspraktik. Samtliga praktikanter har tidigare arbetat som bland annat snickare, aluminiumbearbetare och möbelsnickare.

Inwidos varumärken Hajom och SnickarPer ställer ut på Stockholm Furniture & Light Fair 2017

Pressmeddelanden   •   Feb 06, 2017 08:30 CET

Den 7-11 februari ställer Inwidos varumärken Hajom och SnickarPer ut sina unika produkter på Stockholm Furniture & Light Fair, som riktar sig till designorienterade kunder och arkitekter som efterfrågar kvalitet utöver det vanliga.

Stark renoveringsvilja bland villaägare i Sverige

Pressmeddelanden   •   Feb 02, 2017 08:15 CET

43 procent av Sveriges villaägare funderar på att renovera sitt hus inom det närmaste året. Det framgår av en undersökning som fönster- och dörrföretaget Inwido tagit fram. "Undersökningen stödjer vår mer positiva syn på renoveringsviljan långsiktigt”, säger Mikael Carleson, VD för Inwido Sverige.

Dokument 2 träffar