Gå direkt till innehåll
Studio Elitfönster live från Nordbygg.
Studio Elitfönster live från Nordbygg.

Nyhet -

Elitfönster blev först i Sverige med att sända live från Nordbygg

Nordbygg – Nordens största mässa för bygg- och fastighetsbranschen – är över för den hår gången och Emma Kikson, projektledare för Elitfönsters medverkan summerar en lyckad mässa: –Vi hade mycket folk i montern hela veckan och levererade dagligen intressanta livesändningar direkt från vår monter. Extra kul att vara först i Sverige med att presentera denna typ av sändning på en mässa!

Nyheter och favoriter

Elitfönster visade upp både nyheter och favoriter från varumärkena Elitfönster, Diplomat, Hajom och SnickarPer. Bland annat presenterades nyheten Elitfönster Access. Fönstret underlättar mobiltäckning och dataöverföringshastigheten inomhus och är särskilt lämpat i storstadsmiljöer och andra tätbebyggda områden, där tjocka betongväggar och höga grannhus kan försämra förbindelsen till närliggande master. Fälttester Elitfönster Access antennglas visar på signalstyrkor som är upp till 100 gånger starkare än i rum med antennlösa fönster.

På dörrfronten visades Diplomats nya dörrar Nike Tät och Marina Glas upp. Även SnickarPers dörr ’Fjäll’ gjorde debut i en ny tappning. Hajom presenterade sitt nya skjutdörrsparti som designats i samarbete med Wingårdhs arkitektkontor.

Premiär för Studio Elitfönster

Det var premiär för ’Studio Elitfönster’ som sände live från Nordbygg hela veckan. Elitfönster blev först i Sverige med att presentera denna typ av livesändning direkt från en mässa. Programledare för Studio Elitfönster var Magnus Fyrfalk och sändningarna gästades bland annat av Peabs miljöchef Elisabeth Stadler som pratade EPD:er (miljövarudeklarationer) och David Regestam från Wingårdhs som presenterade Hajoms nya skjutdörr. Entreprenören Jens Hjelte var på plats och berättade om framtidens semesterboende på Gotland och Trä- och Möbelföretagen, TMF:s VD David Johnsson gästade montern för att prata om bostadsmarknadens framtid.

– För oss var det självklart att sända live i år då vi ville erbjuda ett digitalt alternativ till alla som inte hade möjlighet att besöka oss på plats. Det blev väldigt intressanta program och det var roligt att se att innehållet var så pass relevant så att folk gick in även i efterhand och kollade på sändningarna, säger Emma Kikson, projektledare och affärsutvecklare på Elitfönster.

  Ta del av sändningarna och se allt innehåll från Studio Elitfönster i efterhand på elitfonster.se/nordbygg

  Ämnen

  Kategorier

  Regioner

  Kontakter

  Anna Maria Lingmerth

  Anna Maria Lingmerth

  Presskontakt Marknadschef 073-960 89 07

  Om Elitfönster

  Elitfönster är Sveriges ledande fönstertillverkare, med 100 år av småländsk hantverkstradition och verksamhet över hela landet. Bolaget, som har ca 950 anställda, ingår i Inwido-koncernen och hade 2022 en omsättning på 2,3 miljarder kronor. Elitfönster står för enkelhet, hållbarhet och kvalitet – på småländska.

  Elitfönster
  Brogårdsgatan 1
  57438 Vetlanda
  Sverige