Gå direkt till innehåll
Elitfönster är bäst i test* – karm till skruv, fönster mot fönster

Pressmeddelande -

Elitfönster är bäst i test* – karm till skruv, fönster mot fönster

Ett fönster är inte något du endast ska titta ut genom. Ett fönster ska tåla växlande väder och hård vind under många år ska dessutom hålla värmen inne och tjuven ute. Elitfönsters produkter är noga utvalda och testade – från den stora karmen ner till minsta skruv. Fönster mot fönster är Elitfönster Original bäst i test och nu lanseras ett reklamkoncept som hyllar framgångarna, kryddat med traditionsbunden hantverkskvalitet och småländsk stolthet.

Tester genomförda av ByggHemma och TeknikRåd visar på att Elitfönster Original är det självklara valet om man söker efter ett prisvärt fönster med oslagbar kvalitet och långa garantier. Elitfönster är även proffsens val då majoriteten av landets återförsäljare och snickare rankar varumärket i topp gällande design, utbud och kvalitet. Dessa framgångar tillsammans med ledande EPD-resultat (miljövarudeklaration) är någonting Elitfönster vill kommunicera till kunder och därför har konceptet ”Bäst i test” tagits fram.

Vår ambition med reklamkonceptet ”Bäst i test” är inte att presentera en specifik produkt som är bäst inom alla kategorier utan snarare lyfta de parametrar där vi ligger i framkant som exempelvis miljövarudeklaration och garantier gentemot övriga producenter, säger Jonas Hernborg, vd Elitfönster.

Rullas ut med full kraft

Det råder inga tvivel om att Elitfönster är landets ledande fönstertillverkare. Produkterna som lämnar företagets tillverkningsanläggningar hamnar ofta i topp i stora jämförande tester och när det kommer till hållbarhet och teknisk utveckling är företaget den aktör som konkurrenterna följer med intresse. När ”Bäst i test” nu rullas ut för att kommunicera allt det fantastiska som Elitfönster står för och producerar så görs det med full kraft i traditionella och digitala medier. Ingen kommer att undgå budskapet.

Vi är naturligtvis oerhört stolta och glada över resultaten. Vi har riktigt bra kvalitetsfönster för villamarknaden, är samtidigt prisvärda och har de längsta garantierna. Som Sveriges ledande fönster¬tillverkare, med nästan hundra år av småländsk fönstertradition jobbar vi vidare för att leda branschen framåt i många år framöver. Utrullningen av ”Bäst i test” är det perfekta avstampet, avslutar Jonas.

*Se testresultaten av Elitfönster Original på elitfonster.se/bastitest

Ämnen

Kategorier


Elitfönster AB är med sitt breda sortiment Sveriges ledande fönstertillverkare med snart 100-åriga småländska traditioner. Företaget, som ingår i börsnoterade Inwido-koncernen, omsatte ca 1,8 miljarder kronor under 2020. Elitfönster har cirka 1000 anställda, finns representerat över hela Sverige och fortsätter att vara ett framgångsrikt företag med hjälp av kunskap & kvalitet, lönsamhet & arbetsglädje samt envishet & framåtanda.

Kontakter

Anna Maria Lingmerth

Anna Maria Lingmerth

Presskontakt Marknadschef 073-960 89 07

Om Elitfönster

Elitfönster är Sveriges ledande fönstertillverkare, med 100 år av småländsk hantverkstradition och verksamhet över hela landet. Bolaget, som har ca 950 anställda, ingår i Inwido-koncernen och hade 2022 en omsättning på 2,3 miljarder kronor. Elitfönster står för enkelhet, hållbarhet och kvalitet – på småländska.

Elitfönster
Brogårdsgatan 1
57438 Vetlanda
Sverige