Gå direkt till innehåll
Elitfönster har marknadens bästa garantier på  produkter och kundrelationer

Pressmeddelande -

Elitfönster har marknadens bästa garantier på produkter och kundrelationer

Ett fönster är inte bara något du ska titta ut genom. Det ska tåla väder och vind under många år och dessutom hålla värmen inne och tjuven ute – det krävs kvalitet. Just kvalitet är Elitfönsters signum och med marknadens bästa och längsta garantier på såväl produkter som kundrelationer har man lyckats vinna proffsens förtroende.

Elitfönster har tillverkat kvalitetsfönster i Sverige sedan 1924. Fönster som har utformats för att stå emot vårt svenska klimats utmaningar: Stabilt djupimpregnerat nordiskt trä med minst tre lager färg, slitstark underhållsfri aluminium och välisolerade glas. Detaljer som garanterar dig hållbarhet i över 30 år och förklarar varför Elitfönster idag är populära fönster, både bland kunder och hantverkare.

Elitfönster producerar villamarknadens bästa och mest prisvärda fönster. För oss är kvalitet någonting som ska genomsyra hela kedjan från produktion till eftermarknad och här vet vi att vi är branschledande. Vi är småländska, trygga, snickarnas val och bäst i test, säger Jonas Hernborg, vd Elitfönster.

Det sitter Elitfönster i varje hörn av Sverige, i norr och söder, i öster och väster. Fönster du kan lita på i vått och torrt. Det är alltid kundernas behov som styr företagets utveckling, både vad gäller produkter och organisation. På Elitfönster arbetar man kontinuerligt med att utveckla produkter som ska bidra till ett bättre inomhusklimat och spara energi och man följer noga alla de krav och regelverk som både myndigheter och bransch kräver vad gäller säkerhet, byggregler, ljud osv. Elitfönster arbetar aktivt för att svenska fönster ska vara bäst i världen för vårt nordiska klimat.

Våra fönster har vi tillverkat med kvalitet, kunskap och omtanke från hjärtat av Småland i snart 100 år. Erfarenheten har lärt oss förstå vårt varierande klimat och de olika behoven i våra hem. Och självklart värdet av att arbeta alltmer hållbart både socialt och ekonomiskt med minsta möjliga miljö- och klimatpåverkan, säger Jonas Hernborg, vd Elitfönster.

Läs mer på www.elitfonster.se/bastitest



Ämnen

Kategorier


Elitfönster är Sveriges ledande fönstertillverkare, med nästan 100 år av småländsk hantverkstradition och verksamhet över hela landet. Bolaget, som har ca 1000 anställda, ingår i Inwido-koncernen och hade 2020 en omsättning på 1,8 miljarder kronor. Elitfönster står för enkelhet, hållbarhet och kvalitet – på småländska.


Kontakter

Anna Maria Lingmerth

Anna Maria Lingmerth

Presskontakt Marknadschef 073-960 89 07

Om Elitfönster

Elitfönster är Sveriges ledande fönstertillverkare, med 100 år av småländsk hantverkstradition och verksamhet över hela landet. Bolaget, som har ca 950 anställda, ingår i Inwido-koncernen och hade 2022 en omsättning på 2,3 miljarder kronor. Elitfönster står för enkelhet, hållbarhet och kvalitet – på småländska.

Elitfönster
Brogårdsgatan 1
57438 Vetlanda
Sverige