Gå direkt till innehåll
I Inwido League ingick bland annat tio utbildningsfilmer med Inwidos experter, före detta höjdhopperskan Kajsa Bergqvist samt TV-snickaren Björn Christiernsson.
I Inwido League ingick bland annat tio utbildningsfilmer med Inwidos experter, före detta höjdhopperskan Kajsa Bergqvist samt TV-snickaren Björn Christiernsson.

Pressmeddelande -

Inwido League höjer kunskapen om fönster och dörrar

För att ytterligare höja kunskapen om fönster och dörrar bland företagets viktigaste professionella målgrupper lanserade Inwido i våras det nya digitala kunskaps- och lojalitetsprogrammet Inwido League. Programmet innehåller även ett tävlingsmoment med kunskap i fokus.

Inwido League är en plattform för digital kunskapsinhämtning där återförsäljare, snickare och andra professionella kunder enkelt kan uppdatera sina kunskaper inom olika områden kring fönster och dörrar. Inwido League låter användarna testa sina kunskaper i ett tävlingsformat, där lag med minst två personer uppmanas att delta.

Totalsegrare av Inwido League 2018 blev Färgbröderna i Malung, som vann ett lagbyggande sportevent med den legendariske fotbollsmålvakten Thomas Ravelli.

- Vi är mycket nöjda med den första omgången av Inwido League, säger Micael Broström, Försäljningsdirektör för Inwido Sverige. Som marknadsledare ser vi det som vårt ansvar att utbilda och säkra kunskapen om fönster och dörrar. Inwido League är ett uppskattat och spännande sätt att ta del av vår expertkunskap.

I tävlingen ingick bland annat tio utbildningsfilmer med Inwidos experter, den före detta höjdhopperskan Kajsa Bergqvist samt TV-snickaren Björn Christiernsson. Filmerna med tillhörande studiematerial gav kunskap om fönster och dörrar genom att svara på bland annat: ”Hur är ett fönster uppbyggt?” och ”Vilka steg är viktiga vid montering?”.

Målet är att tävlingsdelen inom Inwido League ska arrangeras en gång om året och att nästa omgång ska starta under hösten 2019.

För mer information kontakta gärna: Mariette Lindsjö Marketing & Innovation Director Inwido Sverige/Norge, tel +46 (0)70-00 20 114, mariette.lindsjo@inwido.se

Ämnen

Kategorier


Inwido Sverige är en del av Inwidokoncernen, som är Europas största leverantör av fönster och en av de ledande leverantörerna av dörrar. Inwido Sverige marknadsför starka varumärken som bland annat Elitfönster, Hajom, SnickarPer, Hemmafönster, Diplomat, Outline och ERA fönster. Affärsområdet Inwido Sverige/Norge omsatte cirka 2,3 miljarder kronor under 2017. Antalet anställda i Sverige uppgår till cirka 1 100 anställda och huvudkontoret ligger i Vetlanda. Produktionen sker vid åtta fabriker vid fem orter; Lenhovda, Vetlanda, Bankeryd, Hånger och Hajom.

Kontakter

Anna Maria Lingmerth

Anna Maria Lingmerth

Presskontakt Marknadschef 073-960 89 07

Om Elitfönster

Elitfönster är Sveriges ledande fönstertillverkare, med 100 år av småländsk hantverkstradition och verksamhet över hela landet. Bolaget, som har ca 950 anställda, ingår i Inwido-koncernen och hade 2022 en omsättning på 2,3 miljarder kronor. Elitfönster står för enkelhet, hållbarhet och kvalitet – på småländska.

Elitfönster
Brogårdsgatan 1
57438 Vetlanda
Sverige