Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Inwido rekryterar Jonna Opitz som informationschef

Jonna Opitz har utsetts till den nyinrättade befattningen som informationschef för Inwido-koncernen, samt medlem i koncernledningen.

Jonna Opitz är 39 år och för närvarande informationschef för den börsnoterade programvaru-leverantören ReadSoft. Jonna har en omfattande erfarenhet från kommunikationsarbete i internationella bolag som Trelleborg AB, Tetra Pak och PartnerTech. Vid det senare ansvarade hon för investerarrelationer, PR, intern samt marknadskommunikation under en femårsperiod.

Jonna kommer att ansvara för Inwidos varumärke, vilket inkluderar såväl intern som extern kommunikation samt koncernövergripande marknadsföring.

"Med rekryteringen av Jonna Opitz får Inwido en erfaren person som har den kompetens och erfarenhet som krävs för att utveckla koncernens kommunikationsarbete", säger Håkan Jeppsson, Inwidos vd och koncernchef.

Jonna kommer att börja vid Inwido efter sommaren.

För ytterligare information, kontakta:
Håkan Jeppsson, vd och koncernchef, tel: 040 17 11 31, eller
Jonna Opitz, mobil: 0733 378 668

Om Inwido (www.inwido.com)
Inwido är Norra Europas ledande fönster- och dörrtillverkare. Koncernen utvecklar, tillverkar och säljer ett komplett sortiment av fönster och dörrar i trä och trä/aluminium. Produkterna säljs till husägare direkt eller via återförsäljare samt till småhustillverkare och byggentreprenörer. Koncernen har ca 3 600 anställda i Norden, Polen, Ryssland, Storbritannien och Irland. Under 2008 uppgick försäljningen till 5,6 miljarder kronor. Huvudkontoret finns i Malmö. Inwido ägs av Ratos AB, ett av Europas största börsnoterade private equity-företag.

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Anna Maria Lingmerth

Anna Maria Lingmerth

Presskontakt Marknadschef 073-960 89 07

Om Elitfönster

Elitfönster är Sveriges ledande fönstertillverkare, med 100 år av småländsk hantverkstradition och verksamhet över hela landet. Bolaget, som har ca 950 anställda, ingår i Inwido-koncernen och hade 2022 en omsättning på 2,3 miljarder kronor. Elitfönster står för enkelhet, hållbarhet och kvalitet – på småländska.

Elitfönster
Brogårdsgatan 1
57438 Vetlanda
Sverige