Gå direkt till innehåll
Elitfönster teamar upp med XL-BYGG och XL-Hjälpen.
Elitfönster teamar upp med XL-BYGG och XL-Hjälpen.

Pressmeddelande -

Elitfönster teamar upp med XL-BYGG och XL-Hjälpen

För femte året i rad genomförs XL-Hjälpen där bygghandlare med hjälp av partners och sponsorer runt om i Sverige hjälper föreningar och organisationer att förverkliga sina byggprojekt. Elitfönster är under 2023 en partner till initiativet och ser fram emot att medverka till att fler byggdrömmar kommer till liv.

— Vi tycker att XL-Hjälpen är ett fantastiskt initiativ. Vi är stolta över att kunna vara med och bidra till ökad inkludering och tillgänglighet, säger Anna Maria Lingmerth, marknadschef på Elitfönster.

Nytta och glädje för många

Alla projekt som genomförs via XL-Hjälpen ska vara till nytta och glädje för många. Helst ska det gynna civilsamhällets föreningar och organisationer, och bidra till en ökad tillgänglighet och inkludering för fler. I år ska fler projekt genomföras tillsammans med utvalda partners och sponsorer så som Elitfönster.

— XL-Hjälpen berör och det stora behovet som finns för föreningar och organisationer över hela Sverige märker vi av varje år, inte minst på alla de nomineringar som kommer in. Det är tillsammans med våra partners och leverantörer, som med sitt engagemang och sortiment av produkter med hög kvalitet, som gör det möjligt att göra skillnad i det lokala samhället, säger Maria Mellström, Projektledare på XL-BYGG.

Om XL-Hjälpen

XL-Hjälpen är XL-BYGGs samhällsinitiativ där föreningar och organisationer kan nominera ett byggprojekt med hopp om att få detta utfört av en lokal XL-BYGG-handlare. Sedan starten 2019 har 33 byggdrömmar förverkligats.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Elitfönster är Sveriges ledande fönstertillverkare, med nästan 100 år av småländsk hantverkstradition och verksamhet över hela landet. Bolaget, som har ca 1000 anställda, ingår i Inwido-koncernen och hade 2022 en omsättning på 2,3 miljarder kronor. Elitfönster står för enkelhet, hållbarhet och kvalitet – på småländska.

Kontakter

Anna Maria Lingmerth

Anna Maria Lingmerth

Presskontakt Marknadschef 073-960 89 07

Relaterat innehåll

Om Elitfönster

Elitfönster är Sveriges ledande fönstertillverkare, med 100 år av småländsk hantverkstradition och verksamhet över hela landet. Bolaget, som har ca 950 anställda, ingår i Inwido-koncernen och hade 2022 en omsättning på 2,3 miljarder kronor. Elitfönster står för enkelhet, hållbarhet och kvalitet – på småländska.

Elitfönster
Brogårdsgatan 1
57438 Vetlanda
Sverige